Välj en sida
VAD VI VISAR

Krone

BIG PACK 1290 HDP

Med BiG Pack får du maximal förarkomfort samtidigt som maskinen är lätt att använda och pressar alla typer av gröda. BiG Pack är den optimala storbalspressen för alla behov och producerar halm-, hö- eller ensilagebalar i balkammare – från 80 x 70 till 120 x 130 cm. 

BiG M 450 CV

Den nya generation BiG M 450 är här och med mottot ”Bra, Bättre, BiG M” har Krone vidareutvecklat sin högpresterande, självgående slåtterkross. Den senaste versionen av BiG M 450 har många nyheter som ny motor, uppdaterat chassi och drivlina, klippaggregat samt den bekvämare ”Silent Space” hytten. Tillsammans höjer dessa egenskaper både produktiviteten och förarkomforten.

SWADRO 1400 PLUS

Som lantbrukare är en förutsättningar att djuren får ett näringsrikt och rent foder. På senare år har allt fler lantbrukare börjat använda hövändare igen, inte bara de som producerar hö utan även för att öka TS-halten i ensilaget, allt för att få bättre ekonomi i foderkedjan.

ZX430 GL

Att bärga skörden vid rätt tidpunkt, med minsta möjliga förlust och med högsta möjliga kvalitet, är ekonomiskt avgörande för alla vallproducenter. För detta krävs effektiva, robusta och tillförlitliga maskiner som är byggda för att arbeta med hög kapacitet i tungt, kraftigt material.

BiG X 530/630 EC300S

Krone erbjuder ett komplett sortiment av exakthackar och den största modellen är världens största. Redan vid inmatningen skapas förutsättningar för jämn snittlängd och hög kapacitet,  oavsett vilken gröda som skördas. Krone erbjuder de unika majsborden – EasyCollect, EasyFlow-pickuperna eller direktskärborden X-Disc.

Deutz-Fahr

7250 TTV

Som ett komplement till Deutz-Fahrs gröna traktormodeller, lanserades redan 2015 en begränsad traktorupplaga. Den fick namnet Warrior och mottogs med stort jubel. Warriormodellen är speciellt framtagen för den kräsna, medvetna lantbrukaren, som ställer stora krav på teknik, design och kvalitet. Tanken är att traktorn inte bara ska användas ute på fältet, utan den ska också synas.

6215

Deutz-Fahr utvecklade 6-serien för att passa olika behov. I ett spann som sträcker sig från 156 till 226 hk finns de med 4- och 6-cylindriga motorer samt olika transmissionsalternativ,. Allt för att tillsammans med den extremt moderna tekniken matcha kundernas krav.

Regionala maskinavvikelser kan förekomma. Aktuella maskiner finns under respektive datum.